WELKOM BIJ Dierenkliniek Hengelo Klein Driene

Voor de beste zorg voor uw huisdieren.

Onze kliniek

Dierenkliniek Hengelo Klein Driene is gemakkelijk te bereiken aan de Oldenzaalsestraat in Hengelo. Met ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur bent u zo bij ons. Bij ons staat uw huisdier centraal. Onze ervaren dierenartsen en paraveterinairen bouwen graag een vertrouwensband met u op. Met liefdevolle zorg en vakkundige behandelingen doen we er alles aan om uw viervoeter gezond en gelukkig te houden. Of het nu gaat om een routine controle of een spoedgeval, wij staan 24/7 voor u klaar.

Over Ons

We kunnen uw huisdier op vele gebieden van behandeling, onderzoek of chirurgie helpen.
Ons team blijft up-to date met nieuwe ontwikkelingen door continue professionele ontwikkeling. Wij werken ook nauw samen met Dierenkliniek Hengelo Tandheelkundig Centrum en Dierenkliniek de Tweesprong in Borne.
Zo kunnen we u en uw dier optimale mogelijkheden bieden met ruime afspraakmogelijkheden en benodigde onderzoeken en behandelingen.
Met samenwerking van een netwerk van klinieken in de buurt in Borne en Hengelo, wordt de zorg, kwaliteit en aandacht gewaarborgd.

Onze Service

Ontmoet het team

Bob Bolscher

Dierenarts en Clinical Director

Mijn naam is Bob Bolscher. Sinds juni 2023 ben ik werkzaam bij dierenkliniek Hengelo Klein Driene als clinical director en dierenarts. Na mijn afstuderen in 2014 ben als dierenarts aan de slag gegaan bij een grote gezelschapsdierenpraktijk in Enschede. Hier ben ik opgeleid tot allround dierenarts. Hoewel ik met de jaren allerlei soorten klachten heb behandeld heb ik een speciale interesse voor honden en katten met internistische klachten en/of oogproblemen. Daarnaast heb ik me altijd bezig gehouden met het reilen en zeilen van de kliniek en dat zal ook hier mijn hoofdtaak worden. Op deze manier probeer ik er voor te zorgen dat het ons personeel aan niks ontbreekt en zij met de beste apparatuur, kennis en kunde voor al uw dieren kunnen zorgen. In mijn vrije tijd tennis ik graag en speel ik regelmatig een gezelschapsspel met vrienden. Daarnaast ben ik elke twee weken in de Grolsch Veste te vinden om de plaatselijke FC te steunen. Thuis woon ik samen met mijn vrouw Jessy en 2 katjes; Pukkie en Skittles.

Jeroen Bredt

Na mijn afstuderen in 2017 ben ik als dierenarts aan de slag gegaan in Auckland, Nieuw Zeeland. Hier heb ik een jaar gewerkt als dierenarts en direct veel ervaring op kunnen doen binnen de weke delen chirurgie.

Begin 2019 ben ik naar Nederland terug gekomen en ben ik gaan werken in een middelgrote praktijk in het oosten van het land. Hier heb ik mij verder ontwikkeld als dierenarts met voorkeur tot chirurgie. Naast weke delen chirurgie ben ik daar ook orthopedische chirurgie gaan doen, met name kruisbandletsel en patella luxaties. Ook houd ik mij bezig met ingrepen waarbij een camera komt kijken, zoals laparoscopische sterilisatie, neusscopie en maagscopie. Naast mijn werk in Hengelo ben ik een dag in de week in Dierenziekenhuis Drachten te vinden om gespecialiseerde chirurgische operaties bij te leren.

Ik ben zelf woonachtig in Hellendoorn en heb daar mijn katten Lodewijk en Abigail, en luipaardgekko’s Willemijn en Anne-Fleur als huisgenoten. In mijn vrije wandel, hockey, fotografeer en ski ik graag. Bovendien ben ik regelmatig in Zwolle te vinden bij mijn vriendin.

Expertises:

  • Orthopedische chirurgie: kruisbandletsel en patella luxaties.
  • Laparoscopische sterilisatie
  • Neusscopie
  • Maagscopie
Lisa Rensen

Hallo, ik ben Lisa, in september 2023 afgestudeerd als dierenarts in Utrecht. Aangezien mijn ouders en vriend beiden uit het oosten komen, ben ik na mijn afstuderen naar Twente verhuisd. Hier kreeg ik gelukkig de kans om te komen werken bij deze mooie kliniek. Vanwege mijn recente afstuderen, heb ik nog geen expertise en help ik u en uw huisdier graag met eigenlijk van alles.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst actief bezig. Zo doe ik elke week aan ballroom dansen en ben ik op allerlei andere manieren sportief en dan het liefst buiten (wandelen, hardlopen, fietsen, zwemmen, etc). Daarnaast speel ik klarinet en saxofoon.
Ik hoop u snel tegen te komen in de kliniek!

Anne Cnossen

Hoi, mijn naam is Anne. Nadat ik mijn studie diergeneeskunde afgerond heb in België ben ik begonnen als dierenarts in Friesland. Sinds augustus 2022 woon ik in Hengelo en werk ik bij deze leuke kliniek. In de praktijk houd ik mij vooral bezig met het maken van echo’s en op dit moment ben ik ook bezig om mij toe te leggen op het maken van hartecho’s.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig met mijn hond Jamie, zo gaan we samen graag een eind wandelen, doen we aan canicross en loopt hij voor de step. Ik kijk er naar uit om jullie tegen te komen in de praktijk!

Expertises:

  • Echo’s
  • Laparoscopische sterilisatie
pug reaching up and surrounded by paw and bone doodles

Healthy Pet Club

Bespaar tot wel €100 per jaar op de gezondheidszorg van uw hond, kat of konijn
Hoe prettig zou het zijn om bij de dierenarts een vast, voordelig bedrag per maand te betalen, waarbij jaarrond de preventieve zorg voor uw dier geregeld is? Dat is bij ons mogelijk met de Healthy Pet Club!
Wij vinden dat de preventieve zorg voor uw huisdier voor iedereen goed en betaalbaar moet zijn. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om lid te worden van de Healthy Pet Club, om er zeker van te zijn dat uw dier de beste preventieve zorg krijgt. Van vaccinaties, behandeling tegen parasieten tot regelmatige controles en korting op een aantal behandelingen: dit zijn enkele voorbeelden wat inbegrepen is bij de Healthy Pet Club voor een voordelige maandprijs.
Volledige informatie beschikbaar op www.healthypetclub.nl. Het loyaliteitsprogramma van The Healthy Pet Club Nederland wordt beheerd door CVS (UK) Ltd.

Diersoorten

Hond

knaagdieren

Kat

Konijn

Hond

knaagdieren

Kat

Konijn

Wat onze cliënten van ons vinden: